|
Magazin exclus din directorul Cumparaturi |
|
Autor: Webmaster
|
|
Lu, 16 iul 2007 |
***********.ro practica spam-ul. Lucru de care nu eram siguri pana nu am devenit si noi una din tintele "campaniei de marketing"... (Editat 06.08.2007: a fost eliminat numele de domeniu al magazinului...)
Mentionez ca mesajele nesolicitate de pe ***********.ro au inceput sa
apara dupa ce a fost trimisa de pe adresa office[at]cumparaturi.com.ro
o invitatie (personalizata) de inscriere in director.
Un scurt exemplu puteti vedea aici, in screenshot-ul urmator (al doilea mesaj primit):
Interesant este si traseul pe care l-a parcurs acest mesaj...
"...
Received: from [82.78.28.69] (helo=dory.mediat.ro) by server13.whmpanels.com with esmtps (TLSv1:AES256-SHA:256) (Exim 4.66) (envelope-from <marketing@***********.ro>) id 1I5ypO-0003qx-Nn for
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva robotilor de spam, trebuie sa permiteti rularea JavaScript pentru a o putea vedea.
; Wed, 04 Jul 2007 09:59:07 +0300 Received: from doroty ([83.166.200.243]) by dory.mediat.ro (8.13.8/8.12.11) with SMTP id l6471XDR030096 for <
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva robotilor de spam, trebuie sa permiteti rularea JavaScript pentru a o putea vedea.
>; Wed, 4 Jul 2007 10:01:33 +0300 Message-ID: <007101c7be08$d6234540$6901a8c0@doroty> From: "Marketing ***********.ro" <marketing@***********.ro> To: <
Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva robotilor de spam, trebuie sa permiteti rularea JavaScript pentru a o putea vedea.
> Date: Wed, 4 Jul 2007 09:59:16 +0300
Pe langa aceasta, in acest topic de pe forumul Seopedia se poate vedea ca problema nu e chiar recenta.
Nu suntem de acord cu promovarea produselor in acest mod, ca urmare am
decis sa excludem www.***********.ro din directorul nostru.
Interesanta este si experienta unui cumparator, pe care o puteti vedea in acest topic.
Citeaza acest articol pe site-ul tau | Vizualizari: 534
|